26 Mart 2013 Salı

I Miss You(Bogoşipta)

Kısaca özetlersek; geçmişte yaşadıkları aşırı trajik bir olayla yolları ayrılan çocukluk aşkı iki kişinin seneler sonra karşılaşması...


Karakterleri tanımaya Park Yoochun oppadan başlayalım

 Han Jung Woo kendine çok kötü davranan bi baba üvey bi anne ve üvey bi kardeşle yaşıyo Amerika'dan Kore'ye geliyo ve hiç arkadaşı yokken Lee Soo Yeon'la tanışıyo ve arkadaş oluyo ve başlarına gelen trajik olay yüzünden yoları ayrılıyo ama Han Jung Woo Lee Soo Yeon'u aramaktan hiç vazgeçmiyo ve Gangam Polis Karakolunda Dedektif olarak çalışmaya başlıyo..
Yoo Eun Hye unnimiz Lee Soo Yeon olarak karşımıza çıkıyo.. Lee Soo Yeon Katil bi baba ve ilgisiz gibi görünen ama özünde iyi bi annenin çocuğu hiç arkadaşı yok herkes katilin kızı olarak biliyo uzak duruyo ama Han Jung Woo onunla arkadaş oluyo ve hayatında ilk defa mutlu anlar yaşıyo ama başlarına gelen olayla annesini ve yaşadığı yeri terkederek yurtdışına yerleşiyo ve kendine yeni bi hayat kuruyo, Moda tasarımcısı oluyo..(bi insanın gözünün yaşı hiç mi kurumaz yaaaa)

Yoo Seung Ho oppamız Kang Hyeong Jun ve nam-ı diğer Harry Morrisn olarak karşımıza çıkıyo.. Kang Hyeong Jun, Han Joong Wo'nun babasınsa alacağı bi intikam var ama seneler önce yolu başına kötü şeyler gelen ve yalnız başına kalan Lee Soo Yeun la kesişiyo ve onu yanında yurtdışına götürüyo yeni bi hayat veriyo ama karşılığında sadece sevgisini istiyo ama karşılık alamayınca çok kötü bi insana dönüşüyo..


Birbirlerine deli gibi aşık olmaları ve seneler sonra karşılaşmaları ama birbirlerini ilk bakışta tanımamaları beni çok şaşırttı şahsen..

İzleyenler bilir sarı şemsiyenin ne kadar anlamlı olduğunu diziyi bitirdikten sonra sarı şemsiye alasım geldi o kadar etkiledi :)


Adı üstünde Bogoşipta Seni Özlüyorum Yoochun oppam tek kelimeyle manyak oynamış :O hem gülüyo hem ağlıyo bi yandan yemek yiyo oyuncuğunu bi kez daha kanıtlamış diye düşünüyorum :)

Allahtan sonu beklediğim gibi mutlu bitti tabi bazılarına Yoo Seung Ho oppamız için iyi bittiği söylenemez..

Diziyi izlerken dedim ki artık yeter bu oppa ağlamasın da kim ağlarsa ağlasın öyle bi duruma geldim ;(((



Veeee Finallll ... Yoo Seung Ho deli hastanesine kapatılmış ve kafayı yemiş ;((




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder