12 Nisan 2013 Cuma

cinderella's sister



bildiğimiz cinderella hikayesine üvey kardeş gözünden bakan bir dizi :)

konusu :Goo Hyo Sun, kötü üvey ablası Eun jo'dan intikam almak ve yıllarını acı içerisinde geçirmesini istemektedir.Elde etmek istediği bir amacı yoktur, yüzünde her daim alaycı bir gülümsemeye sahiptir.
Eun Jo hayata karşı ilgisiz bir kızdır. Annesi 18 yılını dul olarak geçirdikten sonra, sonunda doğru insanı bulduğu kanısına vararak evlenir.Eun jo bu evlilikle kendisini üvey babasının evinde bulur.
İyi bir ev uyumlu bir aile...!
Eun Jo bu evdeki hiçbir şeyin ona uygun olmadığını düşünür. En çok katlanamadığı durum ise üvey kardeşi Hyo Sun'un yüzünü görmektir.
Hyo Sun babasının göz bebeğidir ve evdeki herkes tarafından sevilir.Hyo sun, Eun Jo'nun annesini de kendi tarafına çekmiş, çevresindeki herkes tarafından tertemiz, iyi bir kız olarak görülmektedir.Eun Jo sahip olduğu tek şey olan annesini de kaybetmesiyle bu duruma daha fazla katlanamaz.Artık Hyo Sun ile aynı düşüncelere sahiptir.
"Üvey annesi Sindirellayı sevemez. Kuralı bozdun!
Elimden almış olduğun ne varsa hepsini geri ödeyeceksin. Ama ilk önce... Ne yapmalıyım?"



kişileri tanıtacak olursak :)

moon geun young dizideki adıyla eun jo kız tamamen nefretle dolu annesi sürekli biriyleriyle evlenip bosanıyo ve kız sürekli kaçmaya hazırlıklı yaşıyo en son zengin birinin evine geliyolar orada üvey kız kardeşi var ve kıza sinir oluyo kız eun jo nun tam zıttı çok seviliyo babasının gözdesi mutluluk dolu ve bu eun jo nun sinirlerini bozuyo bu sırada geldikleri evde bulunan biriyle yakınlaşmaya başlıyo 


cheon jeong myeong:geldikleri evde kalıyo orda tam olarak yaptığı işi anlamamıştım baştaki ama gerçekte cinderella nın babasının şirketinin rakip şirketinin oğlu oluyo tabi bunu sonra öğreniyoruz eun jo ya karşı ilgisi var (anlamısta değilim buz dağı gibi kızla ne kadar çok uğrasmıstı kız bunu tersledikçe uğrastı yani :)

bu arada bu oppanın gülüşüne bitiyodum çok tatlı 

diğer bir kişi ise cindirella 

kız cindirella yani işte :)) sürekli ben sevimliyim dercesine bir surat ifadesiyle ortada dolasıyodu (ben gıcık oluyodum ) eun jo da bu kızı hiç sevmiyodu çünkü kzıın herşeyi vardı ve birde üstüne üstlük annesinde elinden alıyo bana kızın bu tavırları çok yapmacık gelmişti 

bu da eun jo nun peşinden dolanır dururdu eun jo nun annesinin bir önceki kocasının oğlu oluyo dizide 2pm den teacyon kepçe kulak olsada severim keratayı :)


bu resmi koymasam ölürdüm yani bu tosuncuk büyüyünce teacyon oluyo ne değişim olmus dizide ama :D

bu diziyi izlemem açıkçası baya uzun sürmüştü bi ara hangi diziye başlasam sıkıldığım bi dönemdiki o dönem secret garden dizisinide açık geri kapatmıstım ondan sıkılmıstım yani o derece :) bu diziyide bi 3. bölüme kadar izleyip kapattım aradan zaman geçti 4. bölümü izledim tekrar kapattım başka bişiler izledim fln en son büyük bir kararlılıkla başladım ki iyikide başlamışım.
Dizi çook güzel bir diziydi baştan sona mükemmeldi diyebilirim bende büyük bir etki bırakmıstı sanırım bu diziden sonra cindirella çizgi filimini tekrar izlesem cindirellaya sinir olurdum :) 

bu sahne çok hoştu kız ince çıbukla bacaklarına vurmuslardı bu sahnede hoon bacaklarına et koyuyodu zaten bu bulundukları mekan bunların konuşma yerleriydi .

en çok dikkatimi çeken kızımlarda biri ise kzın düşüp bacağını parçaladıktan sonra hiç bişey olmamış gibi devam etmesiydi nası bi dayanıklılıktır arkadas anlamadım valla.
en sinir olduğum yer bu mektubu hyo sun a niye veriyosun yani oda vermedi tabi kıza burda ne kadar gıcık olsamda normal şartlarda ben olsam bende öyle yapardım yani :)
ahanda ağlamaktan gözlerimin dışarı fışkırdığı kısım oğlanın gittiği sahne ya dizinin ilk bölümlerinden yapılır mı böyle kızın glip durdurması bekledi ama kız bulamadı 
hoon u bulamayınca kızın ağladığını ilk burda görüyoruz ki yukarıdada bahsettiğim gibi kız bacağı yarıldığında bile ağlamıyodu hoon gidince hıckıra hıckıra apladı tabi bende karşısından :)

Aradan yıllar 8 yıl geçiyo eun jo babasına yardımcı oluyo hoon 8 yıl sonra dönüyo ne için belli değil hyo sun hala bos bos aptal aptal dolasıyo dizinin geri kalanını sizin izlemenize bırakıyorum :)söylenen yalanlar entrikalar :DD hehe anlattım zaten bay  ama neyse :) ama sunuda söyleyim sonunda hyo sun un tat almayı kaybetmesi fln bence çok gereksiz bi ayrıntıydı 


bu arda en önemliside dizinin ostlarıydı en sevdiğim 2 tane ost vardı ki bu ostları diziyi izleyeli yaklasık 1 yıl oldu hala dinliyorum muhteşemler  yesung un söylediği şarkı 


bir de f(x) luna ve crystal in söylediği şarkı var 



bu iki şarkıda çok güzeldi :)


son olarak dizinin final bölümünden bir resim paylasıyorum spoilere doyduk diyenler bakmasın çok büyük bi spoil çünkü :)