3 Ağustos 2013 Cumartesi

When A Man Loves( Tae-Sang 'ın çilesi )

;

Konusu:Hayatın bir çok darbesini yemiş Han tae-sang orta yaşlarında bir adamın kendinde yaşça küçük birine aşık olması ve çektiği çileler anlatılıyo dizide kısaca


Tae sang yani song seung hun başrolümüz.Hayatn her türlü çilesini çekmiş biri.Annesi baska bir adamla kaçmış, giderken kardeşinide yanında götürmüş.Babası buna dayanamayıp ölmüş. Aslında çok zeki bir öğrenci olan Tae sang bu nedenlerden dolayı tefecilerin içine girmek zorunda kalmış.Burdada patronunun sevgilisi Tae sang a aşık ama Tae Sang onu arkadaş olarak görüyo. Patronunun ölmesi üzerine patronunun sevgilisi Tae Sang a daha da bir yapışıyo.Tae sang ise kendilerine borcu olan bir adamın kızına aşık oluyor. Bu kız kendisinden yaşça küçük  aşk yönünden mutlu olmak istiyo ne yazık ki oda pek olmuyo.


Bayan baş rolumüz mi do. Fakir bir ailesi var ve kendisininde hayalleri var ama fakir olduğu için hayallerinden vazgeçiyor.Sonuna kadar aslında ne istediğini oda bilmiyor.Kendisini seven 2 tane adam var ama o sürekli git gel yapıp duruyor bir onu sevdiğini düşünüyo bir diğerini 
Bu kadın yüzünden kendi hemcinsimden tiksindim yeminle bir insan bu kadar mı sinir bozucu olabilir.


Jae-Hee kendisi 2. adamımn olur.Mi-do ya aşık yllar sonra gitti bir tatilde tekrar karsılaşıyolar ve aralarnda güzel şeyler geçiyo onlar açısından( benim için değil :) Baslarda insan seviyo aslına bakılırsa zaten kendisini başka bir dizide izlemiştim ordada ikinci adamdı (arang the magistrate) orda çok severdim .Ama bu dizide nefret ettim Ayrıca onun kadar karaktersiz bir ikinci adam görmedim bunu belirtmeden geçemeyeceğim.Song seung hun aşığ olmasam bile gıcık olurdum resmen kızın aklını çelmek için elinden geleni yaptı.Ve tae sang da nefret etmeye kendini zorladı.
Birde ekmek yediği kaba pislemek diye bir laf vardır.Bu diziyi izlersenin jae hee nin yaptıkları tam onu anlatıyor.



Baek Seung Jo kendisi ikinci kadınmızdır.Tae sang a deli gibi aşık patron sevgilisidir.Tabiri çaizce tae sang a sülük gibi yapışmıstır ve bırakmayıda düşünmez.Elde etmek için elinden geleni yapar.


Bunu görmeden diziye başladım song u görünce balıklama atladım diyebilirim.İlişki tapbosunu görseydim kendimi ona hazrlardm en azından.
dizi başlarda çok hızlı başlıyo kavga dövüş 



ama sonradan biraz temposu düştü.



Tae sang ve kızın aşkları başlarda iydi jae hee ortalığı karıştırana kadar hatta komik sahneler de vardı ama baya kısa sürdü :(


Bu sahnede kızın kendisini öpmesini beklemesi çok komikti :) Yazık adamın hiç sevgilisi olmamıski tabi bir çok seyde çekingen davranıyodu ama çok tatlı oluyordu öyle yaparken bile :)


kızın verdiği yüz maskesini takmaya çalısırken :) arkadasına yakalanıyordu :)


Bu kısım çok dikkatimi çekti jae hee nin çektiği fotoya mi do da dahil oluyodu bilinçsiz bir şekilde ama hayretler içinde kaldığım kısım sen tee 7 yıl önce gördüğün kızı nası küçücük yerden tandın arkadasım nası bir hafızadır seninki.




Bu tahtadan bahsetmezsek olmaz çünkü aslında kitaplardan güzel alıntılarn yazıldığı bir tahta iken mi do nun aşk tahtası oluyor . Bir jae hee yazıyo bi Tae sang.



Bu kadınada çok açıdığım sahneler olmustu aslında ikinci kadın ama birinci kadın öyle bir gıcıktı ki onun haricinde herkesi seviyo insan :)


Chang hee den bahsetmeden olmaz adamın dibiydi resmen.Tae sang ı düşünen tek kişiydi kendisi.Onun için çok sey yaptı.Tae sang da onun için .İzleyince görürsünüz chang hee bir şey yaptıktan sonra oh be sonunda biri bir şey yaptı diyo insan.

Gergin sahnelerden....


Dizininde bir ostu vardı ki ben çok sevmiştim onuda türkçe altyazılı izleyebilirsiniz :)
çok ağladığım bir replik:
+Abinden bahset

-O zavallı bir adam.Kimse onu dikkate almıyor.


Benim dizi hakkındaki yorumuma gelecek olursak diziyi song seung hun için izleyen tayfadanım.Dr. jinde aradığımı bulamadım yeni yapımn dört gözle bekliyordum. Bir çok insan when a man lovesi de yarıda bıraktı çünkü dizi sağlanm bir sinir sistemi istiyo ama ben yılmadım devam ettim
aslına bakılırsa dizi akıcı bir dizi sadece insan çok sinirleniyo artk bu kadarda olmaz song seung hun un çekdiği aclara dayanamıyo çok ağladım sinirden bilgisayara saldırdım ama bence güzel bir diziydi


Bıyıkta ayrı yakışmıs söylemeden geçemiyecem :D



Son olarak song seung hun un bir resmiyle bitirelim :)

9 yorum:

  1. Yalnız o anime resmi var ya o japon animesi bilip bilmeden hayvan gibi şi yapmışınız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence siz bilip bilmeden burda yorum yapmısınız. Japon animesi olduğunu biliyoruz. Sıkıntı ne yani ben ona kore animesi mi demişim ?

      Sil
  2. Song seung kurban bir adam bukadar çekici olamaz rabbim adama vermişse vermiş blah diziside cok guzel

    YanıtlaSil
  3. Neden acilmiyo acaba... eski dixileri bir turlu izleyemiyorum

    YanıtlaSil
  4. Malesef açılmıyor tekrar seyretmek istedim ama eski dizilerin bazıları acilmiyor

    YanıtlaSil
  5. Secret Garden konusunu açıklayan bir yazı yazacak mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi hakkında yazı yazılmasını istiyorsanız tabiki yazarız en yakın zamanda 😊😊

      Sil
  6. Mı do isimli kadın bu diziyi bozuyor nerden bulmuşlar bilmiyorum. Çok sönük kalıyor.

    YanıtlaSil